usnadněte si řízení a správu výroby

seminář, Praha, 7.5. 2008 od 9 hodin

Vážení obchodní přátelé,
dovolte abychom Vás informovali, že jsme formou partnerství s firmou PEAP s.r.o., www.peap.cz  doplnili škálu námi poskytovaných technologických CAM řešení
o informační systém řízení toku výroby Plan-de-Campagne, navržený a přímo určený pro komplexní řešení výrobních procesů v malých a středních strojírenských společnostech, zaměřených zejména na obrábění, zakázkovou kovovýrobu.
Tento systém je používán více než 400 strojírenskými společnostmi v zemích EU od 5ti do několika stovek zaměstnanců.

Rádi Vás přivítáme ve středu 7.5. 2008 na prezentaci, seznámení s produktem v prostorách naší firmy v ulici Libocká 659/43c, Praha 6-Liboc, kterou povede pan Martijn Groeneweg, manažer pro Evropu tvůrce aplikace, společnosti Bemet International BV, http://www.bemet.com  a zástupci společnosti PEAP s.r.o., distributora aplikace pro Českou Republiku.

Na tomto semináři se můžete především dozvědět v čem by takový systém mohl být přínosem právě pro Vaši společnost a budete mít i možnost neformálně pohovořit s kolegy z oboru.
Seminář je bezplatný.

V případě zájmu o další informace nebo o prezentaci se prosím obracejte na pana Josefa Šuteru, jednatele společnosti PEAP s.r.o., na telefonním čísle +420 608 503 679 nebo prostřednictvím emailu info@peap.cz 

 


datum zveřejnění: 27. 3. 2008

info na vyžádání
verze pro tisk