začátečník

3. ročník soutěže Nejlepší programátor CNC strojů 2007

Firma technology-support s.r.o. je opět po roce partnerem kategorie Začátečník v rámci 3. ročníku soutěže Nejlepší programátor CNC strojů 2007.



Kategorie Začátečník je určena všem zkušeným strojařům i začátečníkům, kteří mají jen dílčí nebo žádné zkušenosti s NC programováním a technologickým CAD/CAM softwarem a přitom mají chuť se něco nového naučit.

Přihlásit se do kategorie je možné emailem na info@t-support.cz, do předmětu zprávy uveďte heslo PRIHLASKA ZACATECNIK CNC 2007.

Zájemce, který se přihlásí do kategorie Začátečník bude kontaktován zástupcem firmy technology-support s.r.o. a získá možnost účastnit se bezplatného kurzu zaměřeného na osvojení základních dovedností NC programování, který bude probíhat v měsíci srpnu. Součástí kurzu bude i školení věnované problematice měřicích sond Renishaw na obráběcích strojích. Přihlášeným účastníkům bude nejen poskytnuto školení, ale bude jim i zdarma zapůjčen CAM software GibbsCAM.
Cílem je, aby na konci výukového procesu podpořeného průběžnými konzultacemi byli soutěžící schopni naprogramovat v GibbsCAM obrobek, které bude specifikován ve 2. kole ručního programování.
Nejlepšího řešitele, tj. nejlépe naprogramovanou součást z 2. kola ručního programování, vyhodnotí a ocení společnosti technology-support s.r.o. a Gibbs and Associates.

Přihlásit se do kategorie Začátečník je možné do 31. července


datum zveřejnění: 1. 7. 2007

info na vyžádání
verze pro tisk