GibbsCAM v12 česká lokalizace

nová verze technologického CAD/CAM softwaru GibbsCAM v12

Na začátku roku 2018 byla uvolněna pro zákazníky v České republice a na Slovensku verze technologického CAD/CAM softwaru GibbsCAM v12. Verzí 12 se rozumí software GibbsCAM označený 12.0.11.0 a vyšší. Ten je k dispozici všem, kteří měli aktivní roční aktualizační servis platný ke dni 1. 8. 2017.

Vlastimil Staněk, produktový manager softwaru GibbsCAM ve firmě technology-support s.r.o., k nové verzi říká: „Při prvním seznámení s připravovanou verzí GibbsCAM v12 jsem se obával, že jako konzervativní člověk nemající rád zásadní změny se budu muset něco nového učit a že ztratím jednoduchost a přehlednost používání. To se ale nestalo. Já i všichni uživatelé GibbsCAM v12 jsme dostali uživatelsky příznivé intuitivní prostředí a k tomu zajímavé bonusy bez nutnosti si je dokupovat. Nainstalujte si GibbsCAM v12 a přes první překvapení, protože je doopravdy jiný, budete určitě spokojeni. Děkujeme, že s námi obrábíte!“

Více o CAD/CAM GibbsCAM pro produkční obrábění najdete na www.gibbscam.cz, video vydané k verzi 12 můžete zhlédnout níže.

 

 

 

 

 

datum zveřejnění: 15. 1. 2018

info na vyžádání
verze pro tisk