CimatronE podporuje 3D tisk

aktivní zapojení do technologie průmyslového 3D tisku

Společnost Cimatron Limited oznámila, že se aktivně zapojuje do technologie průmyslového 3D tisku. Její představenstvo schválilo vytvoření poradního výboru pro 3D tisk a jako prvního člena jmenovala odborníka s dvacetiletou praxí v tomto oboru, kterým je pan Terry Wohlers. 

Jeden z vysoce profesionálních zákazníků je společnost Sharon Tuvia s.r.o. používá CimatronE ve svém pokročilém výrobním procesu tvorby vyspělých produktů zaměřených na letecký průmysl, elektrooptický a zdravotnický průmysl. "Naše společnost se specializuje na výrobu high-end kovových výrobků, splňujících přísné požadavky na kvalitu, přesnost, pevnost a nízkou hmotnost. Některé produkty prostě nemohou být vyrobeny tradiční výrobní metodou a vyžadují použití doplňkových laserových technologií," vysvětluje pan Ronen Sharon, generální ředitel Sharon Tuvia. "Dostáváme od našich zákazníků CAD soubory jejich výrobků a funkce CimatronE CAD používáme k provedení nezbytných úprav modelu tak, aby mohl být "vytištěn". Jakmile je 3D tisk hotov, používáme k dokončení úlohy CimatronE NC na vrtání děr, závitů a frézování CNC některých tvarových částí, dokud nedosáhneme požadovaného povrchu a přesnosti. "

"Jsme hrdí, že máme vysoce profesionální zákazníky jako je Sharon Tuvia, který tlačí výrobní kapacity až na hranice možnosti," řekl Danny Haran, generální ředitel společnosti Cimatron. 

 

 Fotky dílů vyrobených Sharon Tuvia Ltd pomocí 3D tisku a tradiční frézování metodou.




datum zveřejnění: 11. 5. 2013

info na vyžádání
verze pro tisk